R.E.D. Systemen B.V.      Achterbroek 61       2825NE       Berkenwoude       Tel. 0182-367833       info@redsystemen.nl

   Home            Producten            Organisatie            Demo            Voordelen            Support

 

Wij besteden veel aandacht aan een goede en zorgvuldige implementatie

 

Product en organisatie zijn gericht op de behoeften van de klant

 

32 jaar kennis en ervaring in document management en workflow

 

 

37 jaar ervaring

 

37 jaar kennis en ervaring op het gebied van document management, workflow, mailroom scanning en software-integratie

 

 

 

 

Organisatie

 

R.E.D. Systemen is al meer dan 37 jaar volledig gespecialiseerd in document management en werkprocesverbetering. De organisatie bestaat uit een professioneel team van zeer ervaren medewerkers op het gebied van sales, support en consultancy. R.E.D. Systemen heeft  klanten in zeer uiteenlopende branches zoals notariaat, transport, WSNP/bewindvoering/schuldsanering, administratiekantoren, advocatuur, groothandel en nog vele anderen. De OpenDIS-software is en wordt zo ontwikkeld dat deze precies aansluit op de behoeften van uw branche. Bij de ontwikkeling stellen wij als doel de operationele kosten van onze klanten aanzienlijk te verlagen en efficiency structureel te verhogen.

 

Aan een goede invoering en gebruik van OpenDIS gaat een gedegen voorbereiding vooraf. Wij brengen uw huidige werkmethoden in kaart, luisteren nauwgezet naar uw eisen en wensen en komen met een goed en objectief advies. Voorafgaand aan de installatie nemen wij samen met u onze checklist door.

 

Na invullen van deze checklist ontstaat er een blauwdruk van de ultieme inrichting en werkmethode. Door het project conform deze blauwdruk uit te voeren ontstaat er een soepele implementatie.

 

Naast de levering van OpenDIS software levert en verhuurt R.E.D. Systemen ook productiescanners aan kleine maar ook zeer veel grote organisaties zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen en gemeenten. R.E.D. Systemen behoort tot de allergrootste scannerleveranciers van Nederland en beschikt dus over alle expertise voor goede technische ondersteuning en advies.

 

Onze belangrijkste branches zijn notariaat (circa 90 kantoren) en bewindvoering/schuldhulpverlening (circa 200 kantoren).